top of page

Mekatronikte Hayaller Farklı Haklar Aynı Projesi

Güncelleme tarihi: 6 Kas 2022

Geleceğin mimarları olan çocuklarımıza uygun bir proje yapmak için kolları sıvayan MEKADIN, MEB ortaklığında bir projeyi hayata geçiriyor.




Ulaştığımız kız çocukları mekatronik alanında ilgi duyan, gelecekte mekatronik disiplinlerini iş hayatlarına yansıtacak iş kadını olma hayali kuran genç kızlarımızdır. Anadolu merkezli yürütülen projede kız çocuklarımız kendi onayları ile hayallerini anlatmış ve çalışmaya dahil olmuşlardır.


Her birinin hayalleri farklı ama hakları aynı.

You’ll be posting loads of engaging content, so be sure to keep your blog organized with Categories that also allow visitors to explore more of what interests them.


Çalışma ve Paydaş İçeriği

MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Mekatronik ve Kadın Derneği ortak projeye 01.09.2020 tarihinde imza attı. Proje Ankara, Konya, Kayseri ve Adana illerindeki Resmi Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini kapsayacak şekilde hazırlandı. Proje, okullarda eğitim gören kız çocukların Uluslararası MEB Robot Yarışması’na ve kız çocukların kişisel gelişimine katkı sağlayacak eğitimler vermek amacı ile planlanmıştır. Projede katkısı olan tüm MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü yetkililerine derneğimiz adına teşekkür ederiz.

Projenin tüm hakları Mekatronik ve Kadın Derneği’nde saklıdır.


(#kızçocukları #meb #hayallerfarklıhaklaraynı)

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page