top of page
  • MEKADIN

T.C. AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI - MEKADIN - OTOMDER İş Birliği Protokolü

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Mekatronik ve Kadın Derneği ve Otomotiv Mühendisliği Derneği Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı.


Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Musa Şahin ve Mekatronik ve Kadın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Elif ALTUN ve Otomotiv Mühendisliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih DOĞAN’nın imzaladığı protokol ile çeşitli çalışma ve faaliyetlerin ortaklaşa hayata geçirilmesi amaçlanıyor.


Protokol İçeriği

İmzalan protokol kapsamında, çocuklar başta olmak üzere ülkemizde bulunan göçmen, sığınmacı, mülteci, yabancı ve Türk vatandaşlarına yönelik temel hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirilme faaliyetleri yürütülecek.

Ayrıca, göçmen, sığınmacı, mülteci, yabancı ve Türk vatandaşlarının çocuk ve ailelerine yönelik sağlanacak sosyal hizmetler ve ekonomik destekler konusunda işbirliği çalışmaları yapılacak.

Protokol çerçevesinde Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve MEKADIN & OTOMDER işbirliğinde çeşitli geliştirme faaliyetleri, mesleki eğitimler, saha çalışmaları ve araştırma projelerinin yürütülmesi planlanıyor.



Teşekkür


Süreç içerisinde desteklerini esirgemeyen Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdürü Dr. Musa ŞAHİN ve Araştırma Geliştirme ve Proje Daire Başkanı Bayram İNCE'ye teşekkürlerimizi sunarız.




1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page